15 råd til at få det bedste fra Google spille Shop.

Lige nu er din elskede svip, bøger, spil og programmer faktisk let tilgængelige på ét område, tilgængelig fra enhver type af android og også web-enhed.Pointer: Når herunder enhver slags min seneste blog-indlæg af kreditkort eller penge på Google.com spille virksomhed, der er en indledende $1 gebyr, der vil blive givet tilbage efter 3-5 organisation gange, så sørg for at din GCash har tilstrækkelige finansielle midler for HVER de indledende omkostninger og ansøgning erhvervelse.

 

Dette er blandt de mest irriterende funktioner af Google.com budgettet og også spille Outlet, som var den vigtigste faktor for mig at flytte til iPhone og iphone hvor jeg kunne lige nu bekvemt reedem Apple/iTunes gavekort og investering hurtigt kommer fra overalt på planeten!

Google.com gør det muligt for dig at søge en refusion på fremkomne oplysninger inden for de første 2 timer efter at hjælpe gøre investeringen på Google Play.. SD kort 2. del “er faktisk apps dividers, hvor apps vil helt sikkert være faktisk installeret ved manglende betaling lige nu. Bo på bedste fra alle dine app køb eller i app erhvervelser, som du har rent faktisk købt sammen med din Google-profil. For at tilføje endnu en Udligningsmetode på Google.com spille, blot Klik her ovre nu Åbn programmet Google Play, gå til siden fra en betalt app og fortsætte investeringer”.Du kan placere oplysninger tilbage på SD-hukommelseskortet, efter det er blevet omfavnet som intern storage, endnu at udrette, så skal du slutte den Android-enhed på sin egen ret til din personlige computer til at sende oplysningerne. Af manglende betaling vil spille Outlet straks forbedre alle dine Android applikationer, hvis der er en ny version tilbydes.

 

Dit valg af web-indhold er dit ansvar og du lover at du er kontohaveren for kontoen Optus eller har tilladelse til at udnytte din Optus konto for at få web-indhold.Vores virksomhed er forpligtet til at levere inden for 15 øjeblikke, eller endda hurtig når du køber Google.com spille nuværende Memory card online sammen med vores team!

 

Hvis du besøger bære ud dedikere SD-kortet til enheden ved at omfavne dette som indre opbevaringsplads, det er bedre at bruge en lille mængde fra yderligere penge for en hurtigere hukommelse card.Det kunne ligne en kompleks proces, men hvis du har en Android-enhed med begrænset indvendige lagring samt besidder en SD hukommelse card rille som vores eksperter foretage, dette kan være en livredder. I nogle nationer Google.com gør det muligt for dig at tilbringe for apps sammen med en ensom SMS, vil udgiften som tilføjes direkte til din måned til måned telefonen omkostninger. Enten skifte til din Android rekreation metode og foretrækker at tørre det hele app butik samtidig eller sandsynligvis til miljøer, programmer til at vurdere hver app og krystal klart butikken som skulle have. Under dette scenario, kan VPN findes i handy… Når der er en billig valg ligesom skjule min Internet Protocol (sikret VPN sammen med Elite erstatninger), så er der faktisk ingen mening i at bruge gratis tjenester.

 

Du kan gøre brug af de retninger, der er opsummeret i denne artikel til at tjekke en fakturering med Google.com.Hvis du vælger for at bruge din Optus profil vil det helt sikkert blive din manglende betaling løsning strategi for erhvervelser på Google.com leg samt du gonna bør indtaste din Google.com spille konto miljøer for at ændre dette. På enhver form for Android enhed, kan du ligeledes åbne programmet kabinet og også officielle hjemmeside bruge indstillingerne”symbol der.Der diskuterer gør brug af en SD hukommelse card hen til shuttle bus programmer tilbage og frem, men du kan nemt gøre dette ved hjælp af en wifi flytte program som Airdroid eller en sky opbevaring selskab som Dropbox. Som demonstrateded i billedet nedenfor, Opera Mini bruger ikke en masse område på vores interne lagring, men vores virksomhed er mosting tilbøjelige til at bruge det som et eksempel.

 

Dette er faktisk en nem og problemfri måde at registrere dig til en Pro plan ved hjælp af din ansøgning etablering og spille Shop betalingsoplysninger til at betale.Højreklik på om det er i øjeblikket den ikke-allokerede partition på dit SD-kort samt vælge Opret”fra popup mad valg. Dette kort stil er i øjeblikket på indkaldelse på hjemmesiden, samt iphone og også Android ambulant foretage en opringning klienter. Men hvis du har et værktøj fungerer Marshmallow med en SD card port, der har begrænset indre opbevaring, dette er en nem mulighed for at udvide din enhed indre opbevaring plads evne. Når det er sagt, kan du rådføre sig med Apple eller Google.com direkte for at bistå med tilbagebetalinger eller endda fakturaer.

 

Tidligere Google kun sælger android apps ved hjælp af dens spille Outlet i Indien, men nu Google har begynde at sælge bøger samt film desuden, således dette Online Visa eller mastercard metode arbejde helt med dem alle også angiver du kan erhverve android apps, digitale bøger og film uden visa eller mastercard udnytter virtuelle gæld kort.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s